Over Saskia

Saskia Meelhuysen-van Lee (1970)
Gediplomeerd en geregistreerd Cranio Sacraal Therapeut (PSCA,Bussum 2012)

Mijn bestemming als therapeut heb ik na een aantal omzwervingen gevonden. Na jaren in een ander vakgebied te hebben gewerkt, bleek dat niet meer echt mijn roeping. Ik had veel kontakt met mensen, maar op enig moment voelde ik dat mijn interesse veel meer uitging naar het werken met mensen en hun lichaam, in de relatie tot hun geest.

Door onze oudste twee zonen, welke wij met veel vreugde hebben geadopteerd, raakte ik gefascineerd voor Cranio. De werking van ons lichaam, hoe een mens fysiek, mentaal en emotioneel functioneert, de kunst van het afstemmen en het oprecht aanraken, opende een wereld van mogelijkheden voor mij. Mijn interesse voor de wonderlijke werking van het lichaam veranderde al gauw in een passie. En op het moment dat ik in 2012 mijn studie voltooide en klaar was voor mijn nieuwe weg bleek ik zwanger van mijn derde zoon, een stil verlangen werd onverwacht waarheid.

Zodra je het hart volgt, raakt je leven vervuld met wonderen” (Paul Coelho).

Regelmatig volg ik aanvullende nascholingen in mijn vakgebied om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en om mijn specialisme te verdiepen.